Anasayfa » Binance’den Mülteci Kartı

Bu gönderiyi paylaş

blockchain / Kripto Para

Binance’den Mülteci Kartı

Binance, Ukraynalı Mülteciler için Kripto Kartı Sunacak

Kripto para borsası Binance, Contis ortaklığıyla Ukrayna’dan Avrupa ülkelerine taşınmak zorunda kalan tüm mevcut ve yeni Binance kullanıcıları için bir kripto kartı piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Programın bir parçası olarak Binance Charity, göçmenlerin akrabaları ya da  tanıdıklarının kripto parayı yeni kartlara transfer etmesine izin verecek. Binance mülteci cüzdanlarına destek için bu kartlara kripto tabanlı nakit yardımı sağlamak için Rotary ve Palianytsia dahil olmak üzere çeşitli kar amacı gütmeyen kuruluşlarla birlikte çalışıyor.

Hesap Açma ve Yardım Detayları

Kart almak ve kullanmak ücretsizdir. Binance Mülteci Kripto Kartı almak için mültecilerin, halihazırda başka bir ülkede yaşıyor olsalar bile, Ukrayna’da kayıtlı mevcut bir hesabı kullanmaları veya bir Ukrayna ev adresini kullanarak yeni bir Binance hesabı açmaları gerekecektir. Tüm kullanıcıların tam KYC doğrulamasını tamamlaması gerekecektir.

Kar amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından doğrulanan ve Binance Mülteci Kripto Kartları için başvuran mülteciler, BM Mülteci Ajansı  tarafından önerilen bağış seviyelerine uygun olarak üç ay boyunca ayda 75 ABD Dolarına eşdeğer 75 BUSD alacaktır. BUSD kripto para birimi, kart ödemesi sırasında otomatik olarak yerel para birimine dönüştürülecektir.

Binance Charity Başkanı Helen Hai, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

“Ukrayna için böylesine zor bir zamanda, acil finansal ihtiyaçları olan insanlara yardımcı olmak için hızlı, ucuz ve güvenli bir fon transfer etme yolu sundukları için kripto para birimlerinin yararlı olduğu açık”

Binance Yardım Kuruluşu Hakkında

Binance Charity, küresel sürdürülebilir kalkınmaya ulaşmak için blok zinciri destekli hayırseverliğin ilerlemesine adanmış kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. Binance Charity, her türlü yoksulluk ve eşitsizliği sona erdirmek, sürdürülebilir kalkınmayı ilerletmek ve kimsenin geride kalmamasını sağlamak için teknoloji inovasyonunun kullanıldığı bir gelecek inşa etmek için blok zincirine dayalı %100 şeffaf bir bağış platformu geliştirerek hayırseverliği aktarmayı hedefliyor. Bugüne kadar BCF, çeşitli projeler aracılığıyla 2 milyonun üzerinde nihai yararlanıcıyı desteklemiştir.

Bu gönderiyi paylaş

Araç çubuğuna atla