Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, internet kullanımıyla ilgili, “Zehir evin içine girmiş vaziyette. Bu tehlikeden kurtulmamız lazım” dedi.
TÜBİTAK ödül töreninde konuşan Erdoğan, ‘internet kafeleri’ni hatırlattı ve internet bağımlılığını ‘uyuşturucu müptelalığı’na benzetti.
Erdoğan şöyle konuştu: “İnternet kafeler vardı, şimdi iş evlerde kurulur hale geldi. Artık internetler eve yerleşti. Zehir evin içine girmiş vaziyette. Bu tehlikeden kurtulmamız lazım. Bu çok ciddi bir uyuşturucu müptelalığı. Bu noktada çok ciddi adımlar atmamız gerekiyor. 2 yaşında, hatta hatta daha geri, çocuk elindeki telefonla nasıl oynuyor, nasıl onun esiri oluyor. Duygular elimizdeki telefonun esiri haline gelmişse, bu bizim için çok ciddi bir tehdittir. Buna karşı tavrımızı almamız, buna karşı yeni nesilleri yetiştirmemiz lazım.”
Selim Akgün
Vallaha mı? Huzur Ahaber gibi kanallarda mı?!
Düz memur evlerine bile 98-99 gibi yıllarda girmişti internet. Hacı dayı 20 yıl geriden geliyor!
Bunun ağa babaları da zamanında “televizyon şeytan icadı” derlerdi. Şimdi bu ‘mübarek tv’lerin yarısını satın aldı, diğer yarısını giyeceği dona bile karar verdiği için aynı lafı televizyon için diyemiyor.